IBC 2024 13-16 september 2024

IBC 2024 13-16 september 2024

IBC 2024 Amsterdam

APELDOORN – Het jaarlijkse evenement voor de broadcast pro is binnenkort weer in Amsterdam, in de RAI. Europa’s grootste electronica-beurs zal weer alle hallen van de RAI vullen. De IBC, International Broadcast Convention. Vele jaren heb ik dit evenement voor diverse doeleinden bezocht. De ervaring leert dat inspiratie en netwerken toch wel de belangrijkste doelen zijn. Leveranciers tonen hun nieuwste ontwikkelingen en hopen uiteraard succes te boeken op dit jaarlijks terugkerende evenement. Dit jaar ben ik ook op IBC en wel op vrijdag, zaterdag en zondag. Afgelopen jaren heb ik het evenement moeten missen, de Corona periode gooide roet in het eten en daarna liepen zaken anders als verwacht. Maar deze aflevering hoop ik ook te kunnen focussen op een aantal producten en ook weer veel relaties uit mijn imposante netwerk te ontmoeten. Als je wil afspreken zend me dan een berichtje, zie ernaar uit!

Echter wil ik graag 2 imposante en innovatieve producten onder de aandacht brengen en je uitnodigen om deze mogelijkheden te verkennen; LAWO is ook prominent aanwezig op de IBC. Afgelopen jaar lanceerden zij de nieuwe Crystal. Deze nieuwe oplossing is nog erg onbekend in Nederland. Recent is in Vlaanderen een succesvolle lancering geweest. Mijn tip is om deze interface te ontdekken en te zien hoe je met deze oplossing onderliggende mogelijkheden met een aantal stations in gezamenlijkheid kan delen. Daardoor worden de kosten een stuk lager en profiteer je van de nieuwste innovatieve oplossing voor een zeer schappelijke prijs! Mijn tip: ga dit product op de LAWO booth zeker bekijken, wellicht tref ik je daar, laat me weten als je wenst af te spreken dan organiseer een afspraak waarin we je alles vertellen! LAWO vind je in de bekende audiohaal op Booth 8 B90.

LAWO Chrystal video-demo

Als 2de tip voor een inspirerende meeting op de IBC zou ik je willen adviseren om naar Booth 8 F35 te wandelen en daar onder te dompelen in de meest vooruitstrevende en prijswinnende oplossing voor cloud en webbbased productie voor radio! Radio.Cloud timmert stapsgewijs door aan de weg en heeft een indrukwekkende wereldwijde footprint inmiddels. Ideaal voor netwerk radiostations maar ook voor de toekomstig te vormen streekomroep in Nederland waarbij je op 1 plek alles invoert en je op relatief simpele wijze een editie programmeert en managed. Laat je verbazen door de vele intelligentie en vergaande automatisering in dit product en laat radio produceren ‘next level niveau’ uitleggen. 100% cloud native automation met AI driven voicetrack maar ook een zeer spectaculair en indrukwekkend AI product voor nieuwsproductie, NewsCloud. Het maken van live radio kan met Radio.Cloud een enorme impuls geven aan remote werken. Vele grote merken in Duitsland, Oostenrijk en Amerika gebruiken inmiddels Radio.Cloud en zijn zeer enthousiast. Als je een afspraak wil omdat ik je interesse heb gewekt, dan spreek ik graag met je af op vrijdag, zaterdag of zondag tijdens de IBC bij Radio.Cloud.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *