Cloud- & webbased product van Super Hi-Fi on air op HD Radio met Orban 5950

Cloud- & webbased product van Super Hi-Fi on air op HD Radio met Orban 5950

Audacy x Super Hi-Fi

Super Hi-Fi, de leider in AI-aangedreven radiodiensten voor omroep- en digitale mediabedrijven in America, en Audacy, een toonaangevend multi-platform audiocontent- en entertainmentbedrijf, hebben een partnerschap om operationele innovatie en efficiëntie in het digitale ecosysteem van Audacy te stimuleren. Het partnerschap zal de programmerings-, productie- en uitzendprocessen van Audacy voor digitale inhoud stroomlijnen en tegelijkertijd een betere luisteromgeving creëren en meer mogelijkheden voor adverteerders om met hen in contact te komen.

De samenwerking werd gelanceerd tijdens NAB Show in Las Vegas op 14 april 2024, met een live radiostation met de naam “Audacy Innovation Radio: Live From NAB.” Het station wordt uitgezonden op KMXB-HD2 Las Vegas, waarbij gebruik wordt gemaakt van de reeks tools van Super Hi-Fi om gedurende de dag wisselende formats te programmeren. Dayparts zullen worden gehost door een aantal van Audacy’s bekendste nationale talenten, en al het talent zal de zojuist aangekondigde Voicetrack Fusion van Super Hi-Fi gebruiken om verbeterde kwaliteit en efficiëntie aan de zender te leveren. De weergave zal cloudbased zijn en rechtstreeks aan de zender worden geleverd via Orban’s Optimod 5950: Super Hi-Fi Edition, een technologie die Super Hi-Fi introduceerde tijdens deze editie van de NAB. Dit station is online met een VPN met Noord Amerika te beluisteren via deze link op het Audacy platform.

Super Hi-Fi

“Als de op een na grootste radio-omroeporganisatie van het land integreren we altijd de allernieuwste technologieën in onze stack om de beste ervaringen te bieden aan onze 200 miljoen maandelijkse luisteraars en meer efficiëntie voor ons bedrijf”, zegt Sarah Foss, CTO van Audacy. “Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan het bouwen van de toekomst van digitale audio, en we zijn blij om te zien dat dit vruchten begint af te werpen.”

Audacy kondigt ook aan dat vijf van de hoogst gewaardeerde HD-radiostations overstappen op het gebruik van Super Hi-Fi’s Program Director Radio Operating System, waardoor nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd en de operationele complexiteit en kosten worden verlaagd. Deze stations zijn momenteel live in de ether en gebruiken Audacy’s beproefde formule van muziekprogrammering in combinatie met zeer gelokaliseerde inhoud. Ze zijn versterkt met het platform en de tools van Super Hi-Fi. Dankzij de oplossing hoeft personeel van Audacy minder tijd besteden aan de productie en kan meer tijd worden gespandeerd aan het produceren van onderscheidende inhoud. De 5 HD-stations zijn WWBX-HD2 in Boston, WLKK-HD2 in Buffalo, KILT-HD2 in Houston, KROQ-HD2 in Los Angeles en KNRK-HD2 in Portland. KROQ-HD2 is te beluisteren met een VPN verbinding met Noord Amerika met de volgende link.

Voicetrack fusion

Deze aankondigingen volgen op het recente nieuws dat alle 700 digitale exclusive stations van Audacy onlangs zijn geüpgraded om de HLS+ streamingtechnologie van Super Hi-Fi te ondersteunen, waardoor op elk station een productie van radiokwaliteit wordt geleverd, gekoppeld aan de interactiviteit die consumenten verwachten van hun digitale ervaringen. “We zijn verheugd om met Audacy samen te werken terwijl ze HD-radio opnieuw bedenken voor hun luisteraars”, zegt John Bolton, CBO van Super Hi-Fi. “Deze samenwerking brengt ons een stap dichter bij het realiseren van onze visie om radio te transformeren voor een optimale digitale consumptie.” Bron: Super Hi-FI

Eén reactie op “Cloud- & webbased product van Super Hi-Fi on air op HD Radio met Orban 5950”

  1. […] Een foto van Rob Ashard van Radio Caroline, gisteren gemaakt op NAB Show 2024 in Las Vegas. Vlnr: Mike Pappas, Peter Lee, Bob Orban zelf en David Day van Orban Europe / Orban Labs met een Best of Show Award 2024. In 2018 en 2019 stond ik zelf op deze booth van Orban met innovatieve cloud- en webbased producten. Leuk om te zien! NAB Show is een pracht evenement om te netwerken met mediabedrijven in Amerika maar ook met de rest van de wereld. Meer info over Super Hi-Fi i.s.m. Orban vind je hier. […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *