KINK start haar uitzendingen op 4 FM frequenties in de Randstad; Luister hier naar de audio van dit moment.

KINK start haar uitzendingen op 4 FM frequenties in de Randstad; Luister hier naar de audio van dit moment.

Afgelopen nacht is rondom twaalf uur KINK gestart met haar uitzendingen op FM in het westen van Nederland. Zenders in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zorgen ervoor dat in de Randstad van Zeeland tot Texel KINK te ontvangen is. Vanaf dinsdag 23 januari is KINK te ontvangen op FM in Zuid-Holland (97.6 FM), Noord-Holland (98.0 FM en 98.3 FM) en de stad Utrecht (97.3 FM).

Voor KINK-dj’s en mede-KINK’ers gaat er met de start van de uitzendingen op FM een lang gekoesterde wens in vervulling. “Voor het grootste deel van de radioluisteraars is FM de belangrijkste manier om naar de radio te luisteren,” aldus directeur Jan Hoogesteijn. “Naast onze landelijke dekking op DAB+ en onze online-uitzendingen kunnen we nu eindelijk de vele luisteraars in de Randstad en in de auto nog makkelijker laten genieten van de beste alternatieve rock. We zijn dan ook heel erg blij met de samenwerking met Decibel”.

Kink is ook landelijk te ontvangen via DAB+, online, via de KINK App en via vele andere streamportals. Dinsdagavond 22 januari startte om 23:00 een speciale uitzending waarin Michiel Veenstra samen met andere KINK jocks de luisteraar meeneemt naar het moment van inschakelen van KINK op FM. Hieronder vind je een opname van KINK vanaf 23:00 tot 01:00 in de nacht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *