Mijn eerste publicatie in AV & Entertainment over innovatie in de media gaat over Joe!

Mijn eerste publicatie in AV & Entertainment over innovatie in de media gaat over Joe!

Vanaf 2024 zal ik minimaal 6 keer per jaar in AV & Entertainment Magazine publiceren over innovatieve projecten in de media. Op gebied van o.a. radio, podcast, opleidingen in de sector, ontwikkelingen bij mediabedrijven en nieuwe mogelijkheden van leveranciers voor de sector. Focus ligt op techniek en veranderende workflows. Welke nieuwe ontwikkelingen worden er gelanceerd en wat betekent dit allemaal voor de makers en het publiek? In de eerste editie van dit jaar een artikel over radiostation Joe. DPG Media’s 2de radiostation in Nederland naast Qmusic. September afgelopen jaar zijn de uitzendingen op FM landelijk gestart. En het gaat goed met dit classic hits radiostation.

Almer Veenendaal, links achter. Jeroen Latijnhouwers leest nieuws. (rechts in beeld)

Welke keuzes maakte Almer Veenendaal, Manager Broadcast en Distributie voor dit fonkelnieuwe radiostation. Hoe ging de lancering en wat moest er allemaal gebeuren? Waar is hij trots op? Wat zijn de ambities van Joe? Je leest het in dit online artikel. Binnenkort valt bij alle abonnees de papieren versie op de deurmat. In de volgende editie van AV & Entertainment gaan we op bezoek bij een innovatieve podcast producent in het noorden van het land en doen we verslag van Hamburg Open, het jaarlijks broadcast- en media evenement in Duitsland.

AV & Entertainment Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een toonaangevend, veelzijdig en informatief vakblad voor de multimediale entertainmentbranche. AV & Entertainment Magazine is een vakblad voor professionals binnen de wereld van televisie, radio, broadcast, film, theater, show en evenementen.

Meer info over alle artikelen in deze eerste editie van 2024: de CUE-special van AV & Entertainment Magazine, die we (in samenwerking met Rotterdam Ahoy) hebben gemaakt voor CUE Vakbeurs:

– De revitalisatie van Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie – Interview met Luc Peumans over Spektakelmusical De Tocht– Voorbeschouwing Integrated Systems Europe (ISE)– Productieverslag REBELLiON (met Danny Lokhoff)- De uitrusting van scannercrane operator Sander MulkensGlensound Divine in TivoliVredenburg (More Distribution)- Zeventig jaar expertise: decor-, licht- en techniekwagens- Stand van zaken: streaming switchers- Ontmoet LivePower | Connectivity Gets Personal op CUE- Canon EMEA Pro PTZ-camera’s en klassieke muziek: loepzuivere combinatie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *